Arthur Christmas (2011)

O animatie foarte frumoasa de Craciun. Daca aveti copii, Arthur Christmas este perfect pentru o vizionare in familie, de Craciun. Mi-a placut foarte mult povestea desi nu mai am de multa vreme varsta necesara pentru a urmari desene animate. Eh, pana la urma toti mai avem mici ramasite din ceea ce eram odata.

Arthur Christmas ne dezvaluie incredibilul, nemaivazutul raspuns la intrebarea pe care toti copiii si-o pun: “Cum reuseste Mos Craciun sa distribuie toate cadourile intr-o singura noapte?”. Ei bine, o face cu ajutorul unui fel de nava spatiala si mai ales cu interventia milioanelor de elfi, cei care locuiesc la Polul Nord. Da, nici eu nu m-am asteptat la acest raspuns. Culmea, elfii au si trupe speciale care trebuie sa patrunda in fiecare an in Casa Alba.

In orice caz, nu la asta se rezuma animatia. Dupa ultima “misiune” pe care Mos Craciun o incheie cu succes, sau cel putin asa credea, un elf descopera ceva ingrozitor. Un cadou nu a fost livrat! Problema? Mai sunt doua ore pana la rasaritul soarelui…

No Responses to “Arthur Christmas (2011)”

Leave a Reply

Your email address will not be published.