Big Hero 6 (2014)

Big Hero 6 (2014) – o animatie perfecta pentru copii. Sunt sigur ca cei mici vor indragi aceasta poveste (draguta, dar extrem de previzibila) foarte mult. Are toate ingredientele de succes folosite de Disney de-a lungul anilor. De fapt, sa fim sinceri, de cand nu a mai reusit Disney sa o dea in bara cu una din productiile lor? De mentionat faptul ca echipa de productie a Big Hero 6 (2014) s-a ocupat si de Frozen (2013) si Wreck-It Ralph (2012), doua animatii pentru toate varstele pe care ar trebui sa le vedeti.

Povestea: Cu toate ca are doar 13 ani, Hiro Hamada este practic un geniu cand vine vorba de tehnologie si robotica. Fiind plictisit de moarte de ceea ce i se preda la scoala, el are un hobby destul de neobisnuit: participa la lupte ilegale de roboti si… castiga cu ajutorul unui robot pe care l-a construit singur. Pentru ca ii vede potentialul imens si vrea sa il scape de luptele ilegale, Tadashi (fratele lui mai mare) il duce la un laborator de robotica din cadrul universitatii la care studiaza.

Acolo, Hiro face cunostinta cu alti specialisti in robotica si cu Baymax, un robot medical construit de Tadashi. Fiind fascinat de ceea a vazut, el se decide sa faca parte din echipa laboratorului. Pentru a indeplini acest obiectiv, Hiro trebuie sa conceapa un proiect suficient de bun incat sa fie remarcat de seful de laborator, ceea ce si face. Problema? Un incendiu izbucneste la locul de prezentare al proiectului si Tadashi isi pierde viata in timp ce incearca sa salveze pe altcineva.

Distrus de durere, Hiro descopera dintr-o pura intamplare ca incendiul nu a fost de fapt un accident, iar inventia lui inca exista. Cine a furat inventia lui si ce vrea sa faca cu ea? Va reusi Hiro sa il opreasca? Ramane sa aflati singuri…

No Responses to “Big Hero 6 (2014)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *