Doctor Strange (2007)

Avand in vedere ca cei de la Marvel au anuntat lansarea unui nou film, Doctor Strange (2016), si faptul ca eu nu stiu absolut nimic despre acest personaj, m-am hotarat sa caut mai multe informatii despre doctorul in cauza, sa vad care este povestea lui. Cautarile mele nu au durat mult. Am gasit o animatie din 2007 care ne prezinta povestea Doctorului Strange, poveste care va fi folosita si pentru filmul din 2016. Am fost impresionat de ceea ce am vazut? Nu. Deloc. Nu pot sa spun ca sunt atras de acest personaj. Povestea lui ma lasa rece.

Nu ma intelegeti gresit. Poate voua o sa va placa. Gusturile nu se discuta. Pe mine, animatia chiar a reusit sa ma plictiseasca. Este previzibila, plictisitoare, pentru copii mici. Sunt foarte curios cum o sa arate filmul. Avand in vedere efectul pe care Doctor Strange (2007) l-a avut asupra mea, nu imi fac prea mari iluzii.

Povestea: Stephen Strange este un chirurg de renume mondial, genial, dar foarte arogant. Ajungand la un nivel in care sentimentele par sa nu mai existe, Stephen se rezuma la un singur lucru… la bani. Numai ca viata are alte planuri pentru el, iar un accident de masina are grija sa ii distruga singura pasiune pe care o mai avea, cea de a opera. In urma acestui accident, Stephen isi raneste mainile foarte grav si de abia le mai poate misca.

Distrus de durere, el isi termina toti banii in cautarea unui miracol care sa ii salveze cariera. Astfel, Stephen ajunge sa traiasca pe strada… asta pana in momentul in care un vrajitor misterios ii spune ca exista un leac pentru conditia lui. Tot ceea ce trebuie sa faca este sa mearga in Tibet, pe muntele Himalaya, pentru a demonstra ca vrea cu adevarat sa se vindece…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *