How to Train Your Dragon 2 (2014)

Avand in vedere ca am fost un mare fan al animatiei How To Train Your Dragon (2010), nu puteam sa ratez ocazia de a vedea continuarea povestii. In mod surprinzator, mi-a luat foarte mult sa ma conving sa o urmaresc. Nu pot sa-mi explic de ce. Probabil ca am trecut printr-o perioada in care animatiile nu prea m-au atras intr-un mod deosebit. Nu mai conteaza, mi-am revenit. Cum mi s-a parut How to Train Your Dragon 2 (2014)? Sa fiu sincer, prima parte mi-a placut mai mult. Nu ma intelegeti gresit. How to Train Your Dragon 2 a avut incasari de aproximativ 619 milioane de dolari si s-a clasat pe locul 8 in IMDb: Top 10 Filme din 2014.

Cu toate acestea, povestea a fost mai slaba. Nu pot sa va explic exact de ce. Stiu doar ca nu a avut farmecul animatiei din 2010. Asta nu inseamna ca nu merita sa o vedeti. Dimpotriva, chiar va recomand sa o cautati. Sunt absolut sigur ca cei mici vor indragi aceasta continuare.

Povestea: Au trecut cinci ani de la “uniunea” dintre dragoni si vikingii de pe insula Berk. In timp ce Astrid, Snotlout si restul gastii se preocupa cu noul sport oficial de pe insula, cursa cu dragoni, Hiccup Si Toothless isi continua aventura explorand taramuri necunoscute. Intr-una dintre aceste misiuni de explorare, cei doi afla despre un alt sef de vikingi, unul foarte rau care aduna dragoni pentru armata pe care o conduce. Scopul lui, evident, este de a cuceri tot ceea ce ii iese in cale.

Fiind speriat de aceasta perspectiva, cei doi eroi ai nostri vor fi nevoiti sa se pregateasca pentru o batalie pe care nu o vor uita niciodata. De data aceasta nu vor fi singuri pentru ca, pe parcursul acestei aventuri, Toothless si Hiccup descopera si alti aliati…

No Responses to “How to Train Your Dragon 2 (2014)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *