Justice League: Gods and Monsters (2015)

Daca cei la Marvel ne-au rasfatat deja cu doua filme Avengers, cei de la DC Comics au fost mult mai inceti. Banuiesc ca stiti deja ca mai avem de asteptat pana in 2017 pentru primul film Justice League. Dar asta nu i-a oprit sa lucreze pe partea de animatii: Justice League: Throne of Atlantis (2015), Justice League: War (2014) si Justice League: The Flashpoint Paradox (2013). Si daca tot suntem la acest subiect, DC Comics au mai lansat o animatie care s-ar putea sa va placa. Da, ma refer la Justice League: Gods and Monsters (2015).

De ce spun ca “s-ar putea sa va placa”? Pentru ca subiectul este total diferit de cel al celorlalte trei animatii. Pentru ca actiunea lui Gods and Monsters se defasoara intr-un univers paralel, un loc in care Batman este vampir, Superman este fiul Zod si a fost crescut de imigranti mexicani, iar Wonder Woman vine din spatiu. Pomenesc cei trei eroi pentru ca doar ei formeaza Justice League in acest univers.

Povestea? Cei trei lucreaza cu guvernul american pentru a aduce pace pe Pamant, dar metodele lor (Batman, Superman si Wonder Woman ucid fara probleme in acest univers) nu ii fac prea iubiti de restul lumii. Ba chiar exista un curent care se impotriveste existentei celor trei, iar asta nu face decat sa puna gaz pe foc in momentul in care mai multi oameni de stiinta incep sa moara intr-un mod misterios. Evident, toata indiciile duc la eroii nostri.

Cine incearca sa scape de ei? De ce sunt omorati oamenii de stiinta? Vor reusi Batman, Superman si Wonder Woman sa scape din aceasta incercare cu viata? Ramane sa aflati singuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *