Son of Batman (2014)

Fiul lui Batman?!? Serios? Blasfemie mai mare ca asta nu am auzit in lumea animatiilor. Nici macar nu mi-am imaginat asa ceva vreodata, mai ales pentru personajul meu preferat din benzi desenate, asa ca va imaginati cat de sceptic eram in privinta acestei creatii. Spre surprinderea mea, Son of Batman (2014) chiar a meritat timpul pierdut. Nu este nici pe departea cea mai buna animatie cu Batman pe care am vazut-o dar mi-a placut. Mi-a placut suficient de mult incat sa v-o recomand.

Ramane sa decideti voi dar inghititi povestea asta cu Batman care ar avea un fiu. Explicatia este relativ credibila dar parca pare prea tare trasa de coada. Unii s-ar putea sa se obisnuiasca greu spre deloc cu aceasta stire.

Povestea: In urma unei lupte pentru putere in cadrul organizatiei “Liga Asasinilor/League of Assassins”, Ra’s al Ghul este asasinat. Cu aceasta “ocazie”, protejatul si nepotul lui, fiul lui Batman/Damian va face cunostinta pentru prima data cu tatal lui. Va imaginati ce surpriza o sa aiba Batman… In fine, in urma unei explicatii foarte scurte, o sa intelegeti mama lui Damian este nimeni alta decat Talia al Ghul, fiica lui Ra’s al Ghul. Speriata de moartea tatalui sau, Talia decide ca exista o singura persoana care ii poate proteja fiul.

Numai ca cel care l-a omorat pe Ra’s are planuri “mari” pentru Damian si mai ales pentru omenire. Va dati seama ca doar Batman il poate opri. Va reusi sa faca asta? Ramane sa aflati singuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *