Star Wars: The Clone Wars (2008–2014)

Se pare ca noua animatie de la Disney/Lucas Ltd., Star Wars Rebels (2014), mi-a readus aminte de universul Star Wars si frumoasele povesti pe care le contine. Avand in vedere ca mai am cel putin un an de asteptat pana la Star Wars: Episode VII (2015), am hotarat sa acord o sansa unei alte animatii, Star Wars: The Clone Wars (2008–2014). Am ezitat sa fac asta pana acum pentru ca nu sunt un mare fan al transformarii lui Anakin in Darth Vader. Am fost un mare admirator al lui si nu prea am putut suporta gandul sa-l vad salvand lumea, stiind perfect ce urmeaza sa faca in viitor.

Totul pentru “dragoste”… sau mai bine zis pentru o obsesie. Pacat ca nu a fost in stare sa-si controleze emotiile/sentimentele. Cu toate acestea, fiul lui a reusit sa salveze universul. Asta pana in episodul VII cand lucrurile o iau iar razna. Istoria se repeta mereu.

Revenind la “razboiul clonelor”, animatia ne arata in detaliu confruntarea dintre marea armata a Republicii condusa de Yoda, Mace Windu, Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker si noua armata de droizi a Separatistilor. Pe scurt, aveti ocazia sa vedeti evenimentele petrecute in episodul II din universul Star Wars, punctul de cotitura care prevesteste caderea Republicii si transformarea ei intr-un nou Imperiu condus de un Lord Sith.

Se pare ca am cu ce sa-mi ocup timpul in aceasta toamna: Star Wars Rebels, sapte sezoane din The Clone Wars, Gotham, The Flash, Forever, How to Get Away with Murder.

No Responses to “Star Wars: The Clone Wars (2008–2014)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *