Zootopia (2016)

Va plac desenele animate/animatiile? Aveti copii si vreti sa vedeti ceva interesant impreuna? Trebuie neaparat sa vedeti Zootopia (2016)! Sunt absolut sigur ca o sa va placa! Este cea mai buna animatie pe care am vazut-o in ultimul an. Ba chiar sunt sanse mari sa fie cea mai buna animatie din 2016. Nu prea vad ce alta productie ar putea sa-i ia primul loc. Si nu degeaba Zootopia (2016) este pe locul 2 in box-office-ul mondial cu incasari de 993,664,834$.

Da, in caz ca nu v-ati prins, am numai cuvinte de lauda pentru aceasta animatie. Sunt absolut incantat de ceea ce am vazut. Nu aveti voie sa o ratati.

Povestea: Iepurasul Judy Hopps si-a dorit inca din copilarie sa faca parte din politie. Din pacate pentru ea, nici macar parintii ei nu credeau in visul ei si, de cate ori aveau ocazia, ii aduceau aminte ca toate rudele lor aveau o singura ocupatie: cresterea si comercializarea morcovilor. Numai ca ea nu a incetat niciodata sa viseze si, dupa multe lupte, a absolvit academia de politie.

Totul ar fi trebuit sa fie ca un vis devenit realitate din acest moment, dar Judy urmeaza sa afle ca slujba de politist nu este chiar asa cum si-a imaginat… Va reusi ea sa devina un politist model si sa faca lumea un loc mai bun? Ramane sa aflati singuri…

No Responses to “Zootopia (2016)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *