Astérix et Obélix: Au service de Sa Majesté (2012)

Tin minte ca acum foarte multi ani am intrat in contact pentru prima data cu benzile desenate “Asterix si Obelix”. A fost dragoste la prima vedere. De atunci, am citit benzile desenate si am vazut toate filmele si desenele animate care au aparut. Acum, a fost randul filmului “Astérix et Obélix: Au service de Sa Majesté” produs de francezi in 2012, o comedie foarte buna. Neasteptat de buna… Francezii chiar au simtul umorului. Nu trebuie sa ma credeti pe cuvant. Urmariti filmul. Merita!

Eroii nostri, Asterix si Obelix, se gasesc in fata unei noi provocari. Dupa ce Iulius Caesar isi aduna armatele si asediaza Britania, un var mai indepartat de-al lui Asterix apeleaza la gali pentru ajutor. Neputand sa-l refuze, galii se imbarca pentru o noua aventura si pornesc spre Britania, o insula ciudata si deloc pe gustul lor.

Prin ce peripetii vor trece si cum vor reusi sa-i salveze pe britanici, ramane sa aflati singuri… Eu pot doar sa va zic ca merita sa-l vizionati. O comedie foarte buna. Nu o sa va dezamageasca.

No Responses to “Astérix et Obélix: Au service de Sa Majesté (2012)”

Leave a Reply

Your email address will not be published.