Avengers: Infinity War (2018)

Nu cred ca mai este nevoie sa va recomand acest film, nu-i asa? Ei bine, nu am de gand sa fac asta. Vreau doar sa va spun ca filmul a aparut in calitate BDrip pe canalele obisnuite. Sunt sigur ca informatia aceasta o sa va fie de folos in cazul in care inca nu ati reusit sa vedeti filmul pana acum sau va doreati sa il mai vedeti inca o data.

Evident, Avengers: Infinity War (2018) este foarte bun si merita vazut. Cei de la Marvel stiu foarte bine ce au de facut si nu prea au dat gres in ultimii ani. Singurul lucru care pot sa spun ca m-a deranjat in acest film a fost o scena penibila, in care Peter Quill / Star-Lord (Chris Pratt) practic distruge singura sansa de salvara a universului pentru ca nu isi poate controla sentimentele. Urasc scena respectiva! O sa intelegeti la ce ma refer dupa ce vedeti filmul.

In rest, nu am decat cuvinte de lauda. De abia astept partea a doua din Avengers: Infinity War! Sunt foarte curios sa vad ce se intampla mai departe si sa aflu care eroi supravietuiesc dupa aceasta incercare.

P.S Nu imi vine sa cred ca trailer-ul filmului are 206,807,878 de vizualizari.

No Responses to “Avengers: Infinity War (2018)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *