Beauty and the Beast (2017)

O sa fiu sincer cu voi. Avand in vedere ca animatia Beauty and the Beast (1991) este preferata mea, chiar nu ma gandeam ca filmul cu acelasi nume (inspirat, evident, din aceeasi poveste) ma va impresiona cu ceva. Dar m-am inselat, pentru ca cei Disney au facut o treaba absolut minunata cu adaptarea. Cu toate ca sunt mici diferente fata de povestea pe care o cunoastem, Beauty and the Beast (2017) merita toata atentia voastra.

Muzica, costumele, decorurile, locatiile alese, actorii… toate aceste detalii minunate transforma Beauty and the Beast (2017) intr-o poveste de neuitat. Animatia din 1999 ramane in continuare preferata mea, dar ma bucur foarte mult ca productia aceasta este atat de reusita. Nu ma asteptam sa imi placa atat de mult.

Filmul inca ruleaza in cinematografe. Va recomand sa mergeti sa il vedeti. Merita!

Povestea: A fost odata ca niciodata, intr-un taram indepartat, un tanar print. Acesta locuia intr-un castel magnific si, cu toate ca avea tot ceea ce ar fi putut sa isi doreasca, era rasfatat, egoist si rau la suflet… Intr-o seara de iarna, o batrana cersetoare a aparut la castel si i-a oferit printului un singur trandafir in schimbul unui adapost care sa o fereasca de frig. Scarbit de chipul ei, printul a refuzat cadoul si a alungat-o pe batrana. Ea l-a avertizat sa nu se lase inselat de aparente pentru ca frumusetea vine din interior dar el nu a inteles nimic si a alungat-o din nou.

In acel moment, uratenia batranei a disparut si aceasta s-a transformat intr-o zana foarte frumoasa. Printul a incercat sa-si ceara scuze, dar era prea tarziu pentru ca ea deja vazuse ca dragostea nu avea loc in inima lui. Ca pedeapsa, l-a transformat intr-o bestie si a aruncat o vraja puternica asupra castelului si a tuturor celor care locuiau acolo. Trandafirul pe care i l-a oferit era cu adevarat fermecat. Acesta avea sa infloreasca pana in ziua in care el ar fi indeplinit 21 de ani. Daca ar putea sa invete sa iubeasca o femeie si sa castige dragostea ei in schimb pana in momentul in care ultima petala a trandafirului ar cadea, atunci vraja s-ar spulbera.

Daca nu, el ar blestemat sa ramana o bestie pentru totdeauna… Cine ar putea, vreodata, sa iubeasca o bestie?

No Responses to “Beauty and the Beast (2017)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *