Breaking In (2018)

Credeti-ma pe cuvant, nu am nici cea mai mica idee de ce am vrut sa vad acest film pe Netflix. Dar l-am vazut si imi pare foarte rau. De ce? Pentru ca nu merita. Timpul irosit ar putea fi folosit mult mai bine. 88 de minute pe care nu o sa le recuperez niciodata…

Nota de pe imdb.com este mai multe decat potrivita / meritata: 5.4. Ba chiar este un pic cam mare.

Pe scurt, povestea se rezuma la drama prin care trece o mama a carei copii sunt rapiti de niste hoti. Filmul vrea sa spuna ca o mama ar face orice pentru copiii ei. Totul bine pana aici. Credibil.

Dar de aici incolo urmeaza scene fara sens, in care o femeie fara pic de experienta se lupta cu un fost militar si CASTIGA, reuseste sa scape din mainile altor infractori, le pune probleme la tot pasul, se lupta cu ei, ajunge din senin pe acoperis si incearca sa coboare cu o franghie in casa, sare de la inaltime si o gramada de alte lucruri putin credibile.

Multe scene din film nu au absolut nici un sens. Si cand totul pare sa se rezolve (urmeaza un spoiler) spre finalul filmului, mama si copiii sunt inchisi in casa, criminalul este afara, apare de nicaieri sotul ei, care nici macar nu avea ce sa caute acolo. Totul pentru a crea putina drama.

Actori slabi, scene stupide si fara sens, cei mai idioti hoti de pe planeta, o super mama care din neant primeste puterea de a lupta si castiga impotriva a trei barbati (yey, feminism + mom power), poveste carpita din idei proaste.

Fugiti! Fugiti de acest film ca de o boala incurabila!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *