Ce să urmărești pe HBO Max în luna Septembrie

Kim vs. Kanye: Divorțul aduce pe 19 septembrie pe HBO Max o cronică a divorțului cu miză de miliarde de dolari dintre Kim Kardashian și Kanye West, în care informațiile sunt dezvăluite de avocați, dar și de prietenii celor doi. Spusă din ambele perspective, povestea analizează motivele pentru care Kanye s-a luptat să salveze mariajul, dar și de ce Kim își dorea cu disperare să-l încheie.

Peste 25 de ani de dispreț, controversă și teorii ale conspirației într-o singură întrebare: Cine i-a ucis pe Biggie și Tupac? Cu acces exclusiv la interviuri și informații despre cele două cazuri de împușcare, documentarul oferă răspunsuri de la persoanele cheie implicate. Însă cine spune adevărul? Aflăm din 13 septembrie pe HBO Max.

Donyale Luna: Supermodel va fi disponibil pe 14 septembrie pe HBO Max și explorează viața și cariera modelului și actriței. Prezentată deseori ca fiind primul supermodel de culoare, Luna a fost unul dintre primele modele afro-americane de pe coperta revistelor Vogue și Harper’s Bazaar din Europa în anii 1960, încurajând apariția unor idei mai diverse despre frumusețe.

Natalia Grace: Un caz neobișnuit – este Natalia o fată neglijată sau un adult periculos care pretinde că este copil? În acest documentar în care realitatea e mai ciudată ca ficțiunea și așteptările ne sunt date peste cap, încercăm să aflăm dacă Natalia Barnett e un copil ucrainean exploatat, care suferă de nanism, sau un adult periculos care pretinde că este copil. Va fi pe HBO Max pe 2 septembrie.

Filme

Septembrie aduce peste 28 de filme numai bune de urmărit pe HBO Max!

Dom Toretto (Vin Diesel) trebuie să-și înfrunte păcatele trecutului ca să-i salveze pe cei dragi, în al nouălea film din seria Furios și iute, pe 8 septembrie pe HBO Max. Dom Toretto e forțat să-și abandoneze viața liniștită de familie și să se alăture echipei lui într-o cursă globală contra celui mai priceput asasin cu care s-au confruntat vreodată.

Nobody: Erou de serviciu – uneori, bărbatul care trece neobservat e cel mai periculos. Bob Odenkirk joacă în acest thriller plin de acțiune pe 15 septembrie pe HBO Max, în care-l interpretează pe Hutch Mansell, un bărbat mohorât, subestimat de toată lumea, chiar și de propria familie. Dar o întâlnire accidentală cu mafia rusă îl împinge pe un drum care o să-i scoată la suprafață secretele întunecate și abilitățile letale.

Un bărbat pe nume Otto – 24 septembrie pe HBO Max – Tom Hanks interpretează rolul principal în această dramă emoționantă despre viață și pierderi, adaptare a romanului bestseller scris de Fredrick Backman, despre un bărbat care-și pierde pofta de viață după moartea soției, dar apoi își găsește un nou scop în viață odată cu apariția noilor săi vecini.

Printre celelalte titluri care vin pe HBO Max în septembrie se numără Bărbați în negru 1-3Bărbați în negru: InternaționalCodul lui Da VinciÎngeri și demoniInfernoEmilyFondatorulDouă inimiZiua MameiMetronomLegiunea supereroilorBatman: Sufletul dragonuluiGreen Lantern: Ferește-te de puterea mea! și multe altele.

Seriale

Maxine e o dramă true crime care vine pe 3 septembrie pe HBO Max și examinează anchetarea asistentei școlare Maxine Carr și a logodnicului ei, Ian Huntley, care a fost mai târziu arestat pentru uciderea elevelor Holly Wells și Jessica Chapman, într-un caz tragic ce a șocat întreaga națiune. Drama în trei părți explorează relația tumultuoasă, din perspectiva lui Maxine, de ce a mințit pentru el și cum a devenit inamicul public numărul 1, precum și amploarea investigației și frenezia presei în ceea ce privește cea mai mare vânătoare a unui criminal din istoria Marii Britanii.

Serialul Twisted Metal e o comedie plină de acțiune bazată pe viziunea originală a lui Rhett Reese și Paul Wenick și scris de Michael Jonathan Smith, despre un străin care primește șansa la o viață mai bună. Pentru asta însă, trebuie să livreze cu succes un pachet misterios, traversând o pustietate postapocaliptică. Va fi pe HBO Max de pe 6 septembrie.

Monmouthshire: Membrii familiei Anchor-Ferrers sunt prinși în capcană și terorizați. Londra: Detectivul-inspector Jack Caffrey vrea dreptate. Monștrii bat la ușă. Dar cine i-a invitat înăuntru? Aflăm în noul serial Lupul.

Pentru copii

Năstrușnicul motan Maurice vine pe 3 septembrie pe HBO Max și pune la punct o escrocherie prin care să câștige bani, când întâlnește un grup de șobolani vorbitori. Wallace și Gromit: Blestemul iepurelui – Wallace și câinele lui loial, Gromit, pornesc să descopere misterul din spatele sabotării grădinilor, care afectează tot satul și le pune în pericol concursul anual de legume uriașe. 

Trolii descoperă lumea  – Poppy și Branch trebuie să unească 6 triburi diferite de troli, fiecare devotat unui anumit gen muzical, ca să găsească armonia ce-i va salva pe toți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *