Ce vedem la cinema in 2021

Independenta Film, una dintre cele mai vechi case de distributie de film independent din Romania, anunta o parte din titlurile pe care si-a propus sa le lanseze pe marile ecrane in cursul anului viitor.

Printre acestea se regasesc „The Human Voice”, scurtmetrajul lui Almodóvar ce o are ca protagonista pe Tilda Swinton, si „Three Floors”, noul film al cineastului italian Nanni Moretti, a carui premiera este asteptata in 2021.

Un alt titlu de pe lista distribuitorului este „Undine”, cel mai nou film al regizorului german Christian Petzold, un basm romantic modern cu elemente supranaturale, care o are in rolul principal pe Paula Beer, castigatoare a premiului pentru Cea mai buna actrita la Berlinale 2020 pentru acest rol. „Undine” este nominalizat la Premiile Academiei Europene de Film, castigatorii urmand a fi anuntati in cursul acestei saptamani. 

In asteptarea redeschiderii cinematografelor, pe contul de video on demand Vimeo al Independenta Film se pot viziona peste 40 de titluri din portofoliul casei de distributie, printre cele mai noi filme adaugate regasindu-se „Maradona by Kusturica” (r. Emir Kusturica), „Lazzaro Felice” (r. Alice Rorhwacher) si „Cyrano, mon amour” (r. Alexis Michalik). 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *