Cold Pursuit (2019)

Locul 4 in top 10 filme urmarite pe Netflix. Recunosc ca asta m-a facut un pic curios, dar a contribuit si faptul ca Liam Neeson este actorul principal. Si de aceea m-am hotarat sa-l urmaresc. Dupa cum era de asteptat, Cold Pursuit respecta aproape fidel “reteta” de succes a filmelor in care joaca Liam.

Ba chiar am putea redenumi filmul in Taken 4: Cold Pursuit. Din pacate, in comparatie cu primul film din seria Taken, povestea este mediocra spre slaba. Fac un efort cand spun ca filmul este decent. Banuiesc ca puteti sa-l urmariti intr-o seara ploioasa, asa cum am facut eu, dar nu va faceti prea mari iluzii in privinta lui.

Povestea: Pe scurt, fiul lui Nels Coxman (Liam Neeson) este omorat din greseala (sa zicem) de un traficant de droguri. In momentul in care Nels afla ce s-a intamplat cu adevarat, singurul lui gand este sa-i pedepseasca pe vinovati.

Si de aici incepe distractia. Sau cel putin asta am sperat eu. Actiunea nu prea s-a desfasurat conform asteptarilor mele…

P.S Am putea incadra Cold Pursuit si in categoria “comedie neagra”. Sunt cateva glume destul de reusite in film. Uneori chiar aveam impresia ca ma uit la un fel de parodie.

2 Responses to “Cold Pursuit (2019)”
  1. Camichu May 4, 2020
    • Daniel Urda May 4, 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *