Comedii si un film premiat cu “Ursul de Aur”, in iulie la Warner TV 

Drama „Music Box”, cu Jessica Lange in rol principal, si comediile „Repossesed”, cu Leslie Nielsen, si „High Holiday”, cu Tom Arnold, vor fi difuzate de Warner TV in premiera in luna iulie. 

In seara de 10 iulie, de la ora 19:50, va fi difuzat lungmetrajul „Cutia muzicală/ Music Box” (SUA, 1989), regizat de Costa-Gavras, în care Jessica Lange joacă rolul unei avocate care își apără tatăl acuzat de crime de război. Ea îl consideră nevinovat pe părintele său și, pe măsură ce procurorii formulează tot mai multe acuzații, încearcă să dezvăluie adevărul.  Din distribuția filmului scris de Joe Eszterhas, fac parte Armin Mueller-Stahl, Frederic Forrest, Donald Moffat și Lukas Haas.

Lungmetrajul a avut premiera la Berlinală, unde a fost recompensat cu Ursul de Aur. Jessica Lange a primit ulterior o nominalizare la Globurile de Aur și la Oscar pentru interpretare.

Comedia horror „Reposedata / Repossessed” (SUA 1990), regizata de Bob Logan, va putea fi urmărita pe 11 iulie, de la ora 20:55.

Parodia filmului „The Exorcist” o prezintă pe Linda Blair din nou posedată de forțele răului, iar pe Leslie Nielsen, în rolul exorcistului. Din distribuție mai fac parte Ned Beatty și Anthony Starke.

Comedia „Veselie de sarbatori / High Holiday” (SUA, 2021), regizata de Brian Herzlinger, este inclusă in programul Warner TV pe 11 iulie, de la ora 22:30.

Fiica plină de viață a unei familii conservatoare încearcă să își relaxeze rudele la întâlnirea anuală de Crăciun. Ea aduce un sos pentru salată care este de fapt o infuzie de marijuana și, după ce toți îl consumă, unele dintre cele mai intime secrete ale familiei încep să fie dezvăluite. Distribuția este alcătuită din Tom Arnold, Jennifer Tilly, Cloris Leachman, Shannyn Sossamon și Christine Kilmer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *