Comedia “Poveste din L.A”, la Warner TV

Comedia satirica „Poveste din L.A./ L.A. Story”, regizata de Mick Jackson, avandu-l protagonist pe Steve Martin, care interpreteaza si rolul principal, va fi difuzată de Warner TV astazi.

Harris K. Telemacher este meteorolog în Los Angeles, un bărbat care trăiește trei povești: una de dragoste, o poveste magică și o alta care are legătură cu arta. Este prins într-o relație fără viitor cu o femeie care își dorește un statut social și consideră că locul lui de muncă îi cere să nu aibă demnitate și nici un intelect dezvoltat, deși are un doctorat în artă. 

Caută să găsească un scop în viață și ceva magie. Își petrece timpul străbătând pe patine cu rotile galeriile de artă, oferind analize excentrice cunoștințelor, încercând să scape de viața sa monotonă. Cu ajutorul unui panou de afișaj care îi transmite mesaje motivaționale, el încearcă să cucerească o reporteriță engleză care face eforturi să pună cap la cap lumea ciudată din Los Angelesul începutului anilor ‘90. 

„Poveste din L.A.” a fost lansat în 1991 si s-a bucurat de succes de critica si de public, si pentru ca beneficiaza de o distributie de zile mari. Steve Martin este secondat, intre altii, de Victoria Tennant, Richard E. Grant, Sarah Jessica Parker, Patrick Stewart, Chevy Chase, Paul Abdul, John Lithgow si Iman.

Filmul va fi difuzat de Warner TV luni, 27 iunie, de la ora 18:45.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *