Crime Busters (1977)

Se pare ca, dupa foarte multi ani, am prins din nou gustul comediilor cu Bud Spencer si Terence Hill. Filmele celor doi erau mereu pe lista parintilor mei. Credeti-ma pe cuvant, radeam cu lacrimi de fiecare data cand ii vedeam in “actiune”. Mai rar un dou atat de reusit.

Slabe sanse sa mai vedem vreodata actori ca ei. Comediile din ziua de astazi/actorii care joaca in ele sunt de toata jena. Cu greu reusesc americanii sa mai lanseze o comedie de Doamne ajuta si chiar nu inteleg de ce. Oare este chiar asa de complicat sa faci pe cineva sa rada? Sau este efortul mult prea mare? Probabil ca nu o sa aflu niciodata. Partea mai trista este ca nu stiu ce o sa fac in momentul in care o sa termin de vazut toate comediile vechi…

Revenind la subiect, Crime Busters (1977) este o alta comedie pe care ar trebui sa o vedeti. O sa va placa foarte mult. Garantez!

Povestea: Matt Kirby (Terence Hill) si Wilbur Walsh (Bud Spencer), doi ghinionisti care nu reusesc sa isi gaseasca un loc de munca, se intalnesc din intamplare si, dupa o serie foarte amuzanta de evenimente, devin buni prieteni. Avand in vedere ca sansele lor de supravietuire sunt mici, cei doi au o idee geniala: sa jefuiasca un supermarket.

Problema? Cei doi confunda supermarketul cu o sectie de politie. Neavand alta solutie, Matt si Willbur apeleaza la singura varianta disponibila: se inscriu in politie. De aici, evident, incepe distractia…

Leave a Reply

Your email address will not be published.