Get Hard (2015)

Get Hard (2015) – genul de comedie pe care ar trebui sa o vedeti. Nu pot sa spun ca am ras cu lacrimi, dar am vazut suficiente faze amuzante incat sa pot sa va recomand acest film. Will Ferrell si Kevin Hart joaca in rolurile principale si fac asta foarte bine. Banuiesc ca ati auzit de ei. Cei doi sunt la ora actuala unii dintre cei mai buni actori de comedie de la Hollywood. Avand in vedere “seceta” de talente de acolo, s-ar putea sa ii vedem pe Will si Kevin din ce in ce mai des. Pe Kevin cu siguranta l-am tot vazut in ultimii doi ani. The Wedding Ringer (2015), About Last Night (2014) si Ride Along (2014) sunt doar cateva exemple de comedii bune in care puteti sa il vedeti.

Revenind la subiect, Get Hard (2015) este un film foarte amuzant. Mi-a placut foarte mult faptul ca glumele nu au fost duse la extrem. Americanii au obiceiul acesta stupid de a promova glume idioate, nesarate, gretoase, pline de sex si injuraturi. Nu este si cazul acestui film (cu mici exceptii). Povestea, desi ridicola, este distractiva. Va recomand sa cautati filmul. Sunt sanse mari sa va placa.

Si daca tot am mentionat povestea: James King (Will Ferrell) este genul de om care are absolut tot ce si-a dorit de la viata: o cariere de succes, milioane de dolari, o casa de vis, o logodnica superba. Din pacate pentru el, visul se spulbera in momentul in care este acuzat de frauda si condamnat la zece ani de inchisoare. Ca totul sa fie perfect, judecatorul alege si cea mai periculoasa inchisoare pentru “eroul” nostru.

Ingrozit de gandul ca isi va petrece urmatorii zece ani in inchisoare, James apeleaza la “specialist” (Darnell Lewis – Kevin Hart) in inchisori, un om care sa il pregateasca pentru… a supravietui. De aici, evident, incepe distractia.

2 Responses to “Get Hard (2015)”
  1. Bacos April 3, 2015
  2. Dani April 4, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *