Road Trip (2000)

Am vrut sa scriu despre aceasta comedie de foarte multe ori, dar m-am gandit ca nu are rost. Cumva, in mintea mea, credeam ca nu se poate ca cineva sa nu fi auzit pana acum de Road Trip (2000). Spre suprinderea mea, am descoperit ca inca sunt foarte multi oameni care nu au vazut acest film, mai ales cei din generatiile mai tinere. Dragii mei, daca va plac comediile cu adolescenti/asemanatoare cu seria American Pie, Road Trip (2000) trebuie sa fie pe lista voastra. Desi nu se compara cu predecesorul sau Eurotrip (2004), Road Trip o sa va faca sa radeti asa cum nici o comedie lansata recent nu are sanse sa o faca.

Da, atat de bun este. Daca se intampla ca si voi sa auziti pentru prima data de acest film, va recomand sa il cautati. Nici nu stiti ce ati pierdut pana acum.

Povestea: Josh si Tiffany au fost impreuna inca de cand erau copii. Fiind mereu impreuna, ei au decis ca nu vor lasa nimic sa intervina in relatia lor unica. Numai ca timpul trece, iar lucrurile se schimba. Una dintre aceste schimbari: facultatea. Avand talente diferite, cei doi au ales facultati din orase diferite si, dupa cum bine stiti, distanta nu a facut niciodata bine unei relatii.

Dupa cateva zile in care Josh nu a reusit sa o gaseasca nicicum pe Tiffany, fiind speriat ca aceasta nu mai vrea sa aiba nimic de-a face cu el, el reuseste sa faca o “mica” gafa. Se inregistreaza in timp ce face sex cu Beth, o colega care il dorea de foarte mult timp. Nu va faceti griji, nu aceasta este gafa. Gafa le apartine colegilor lui Josh, cei care ii trimit aceasta caseta din greseala lui Tiffany.

Partea si mai amuzanta? Tiffany nu i-a raspuns lui Josh timp de cateva zile din cauza unui deces in familia. Afland acest lucru, el pleaca impreuna cu colegii lui intr-o misiune aproape imposibila: recuperarea casetei inainte ca Tiffany sa o vada. Vor reusi cei patru sa isi indeplineasca misiunea? Ramane sa aflati singuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *