Spaceballs (1987)

Spaceballs (1987) este o alta comedie clasica pe care trebuie sa o aveti in vedere. Pe scurt, productia parodiaza cu succes SF-uri celebre din acea perioada: Star Wars, The Empire Strikes Back,Return Of The Jedi, Alien, Star Trek si Planet of the Apes. Da, ar fi bine bine sa fiti la curent cu filmele parodiate ca sa intelegeti perfect toate glumele din Spaceballs, dar nu este o conditie obligatorie…

Filmul a fost difuzat de foarte multe ori in trecut la TV. Tin minte ca pana si parintii mei l-au vazut si s-au distrat de minune. Cu toate ca nu au inteles toate aluziile, pentru ca nu au vazut nici o productie din cele mentionate mai sus, au ras pe tot parcursul povestii. Va garantez ca o sa va placa. Cautati-l!

Povestea: Avand probleme majore cu aerul de pe planeta pe care o guverneaza (Spaceballs), presedintele Skroob (Mel Brooks) il trimite pe lordul Dark Helmet (Rick Moranis) sa o rapeasca pe printesa din Druidia, planeta cu cel mai curat aer din univers. Drept rascumparare, lordul are o singura cerinta: tot aerul din Druidia. Singurul care il poate opri pe cel mai periculos om din univers este Lone Starr (Bill Pullman), un pirat spatial rebel care traieste din rascumparari.

Va reusi Lone Starr sa il invinga pe omul cu cea mai mare casca din galaxie? Ramane sa aflati singuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *