Ted 2 (2015)

Stiti cum sta treaba cu toate comediile din ultimii ani, nu-i asa? Trebuie sa iti reduci IQ-ul semnificativ sau sa bei ceva inainte ca sa te poti bucura de ele. Daca indepliniti macar una dintre aceste conditii, atunci sunt sanse sa va placa Ted 2 (2015). Va spun de pe acum, comedia este facuta in spiritul primului film. Aceleasi tipuri de glume, aceleasi injuraturi, aceleasi apropouri. Nu ati ras la fazele respective? Nu o sa va placa Ted 2 (2015). O sa vi se para tras de coada si vulgar, mai ales pentru ca glumele din aceasta comedie sunt si mai exagerate. Totul depinde de gusturi, evident.

Unii o sa fie foarte multumiti de ceea ce vor vedea, altii se vor intreba ce este asa de amuzant la un urs de plus care injura, bea, se casatoreste si vrea sa faca un copil. Copil?!? Da, o sa intelegti dupa ce urmariti filmul…
Pe scurt, sunt sanse destul de mari sa radeti macar la cateva faze din Ted 2 (2015), dar o sa fie nevoie de putin efort. Mai trebuie mentionat si faptul ca, dupa vreo 40 de minute, filmul devine plictisitor, previzibil si stupid.

Povestea: Aventurile lui John (Mark Wahlberg), baiatul care si-a dorit ca ursuletul lui de plus sa prinda viata, si Ted (ursul de plus) continua. Dupa o nunta foarte frumoasa, Ted si sotia sa se gandesca sa faca un copil. Avand in vedere ca acest lucru este imposibil, evident, situatia se complica fooooooarte mult. Atat de mult incat Ted si John se gandesc la tot felul de solutii mai mult sau mai putin amuzante pentru a rezolva problema. Numai ca, asa cum se intampla de obicei, solutiile lor nu prea dau rezultat sau nasc si mai multe probleme.

Ah da, procesul… Trebuie mentionat si faptul ca Ted, daca vrea cu adevarat sa aiba un copil, trebuie sa mearga la tribunal si sa demonstreze ca este o persoana. Imaginati-va cum o sa fie acel proces. Nu aveti cum. Trebuie sa vedeti filmul!

No Responses to “Ted 2 (2015)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *