The Hitman’s Bodyguard (2017)

Ieri mi-am facut putin curaj si m-am decis sa merg la cinema pentru a vedea filmul The Hitman’s Bodyguard (2017). Mi-am dorit sa il vad inca de cand i-am vazut trailerul si sunt bucuros sa va spun ca nu am facut o alegere proasta. Cu toate ca este extrem de previzibil, filmul este o combinatie foarte buna de umor si actiune, si sunt aproape sigur ca o sa va placa.

The Hitman’s Bodyguard (2017) o sa va aduca aminte de filmele din anii ’90. Asta poate si pentru ca pare sa fie facut dupa aceeasi formula folosita atunci. Probabil va amintiti de povestile in care actorii principali sunt practic nemuritori, gloantele par sa fuga de ei, iar toti cei care le ies in cale mor instant…

Trecand peste aceste lucruri, am ras destul de mult pe parcursul filmului. In plus, cei doi actori principali ( Ryan Reynolds si Samuel L. Jackson) joaca suficient de bine incat sa nu va plictisiti in cele aproape doua ore ale povestii. Va recomand sa mergeti la cinema si sa il vedeti. Filmul o sa ruleze in urmatoarele cateva saptamani pe marele ecran, asa ca o sa aveti destul timp la dispozitie.

Povestea: Dupa ce reputatia lui a fost facuta praf in urma uciderii unui client japonez, viata fostului agent de protectie triplu-A Michael Bryce (Ryan Reynolds) a devenit un dezastru. Ca totul sa fie perfect, fosta lui iubita il suna din senin si practic il obliga sa accepte o misiune sinucigasa. Misiunea? Sa il duca la Haga, in fata judecatorilor de acolo, pe Darius Kincaid, unul dintre cei mai cunoscuti asasini din lume.

Aparent, declaratia acestuia il poate inchide pe fostul dictator al Belarusului, un om nemilor care este in stare sa faca absolut orice pentru a se reintoarce liber in tara lui.

Va reusi Michael sa isi indeplineasca misiunea? Ramane sa aflati singuri…

P.S Il gasiti pe Netflix.

No Responses to “The Hitman’s Bodyguard (2017)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *