A fost lansat trailer-ul comediei Klaus & Barroso

Ce începe clandestin și se termină cel puțin amuzant? O petrecere organizată de barmanul Klaus (Adrian Nicolae) la clubul în care lucrează, unde fratele lui, bodyguard (Cosmin „Micutzu” Nedelcu) e nevoit să dea o mână de ajutor, cu zâmbetul pe buze, e povestea filmului Klaus & Barroso.

Trailerul lansat de Bold Film Studio și realizat de Good Hands dezvăluie câteva din întâmplările care au loc pe parcursul acestei petreceri imaginate de Grupa B (Adrian Nicolae, Cosmin „Micutzu Nedelcu și Bogdan Theodor Olteanu).  


Îndatorat până peste cap, Klaus speră că banii pe care-i va primi de la guralivul Cătă (Alexandru Ion), nașul lui Vlad (Carol Ionescu), în cinstea căruia organizează petrecerea burlacilor, îi vor rezolva toate problemele. Barroso încearcă să-și controleze dezamăgirea și furia, în timp ce petrecăreții corporatiști – Andu (Vlad Drăgulin), Albert (Rolando Matsangos), Cerbu (Codrin Boldea), Deiu (Vlad Brumaru) și Mihai Cazimir (Cezar Antal) – au din ce în ce mai multe nemulțumiri. Dansatoarea Alis (Mădălina Craiu) e jignită, patroana clubului, Vera (Victoria Raileanu), este furioasă, vecinul megaloman și conspiraționist Maxi (Șerban Pavlu) strică atmosfera, iar apariția unor invitați nepoftiți (Alin Florea, Cătă Nicolau, Bogdan Farcaș și alții) riscă să transforme totul într-un dezastru.

Klaus & Barroso este o comedie scrisă de prieteni, despre frăție și prietenie.

„Mă bucură enorm această formulă de lucru, e primul proiect pe care îl facem în calitate de Grupa B, scopul nostru fiind să punem umărul în continuare la filmele de comedie românești propunând o perspectivă nouă, zic eu.”, spune Cosmin „Micutzu” Nedelcu

„Munca noastră împreună este mult simplificată de faptul că avem aceleași principii în privința a ce se poate face și ce nu se poate face într-un film. Credem toţi în punching up comedy și credem toţi că ești responsabil să nu dezamăgești un om care a plătit un bilet.”, declară Bogdan Theodor Olteanu.

Mai multe imagini pe: Facebook | Instagram, precum și pe canalul de YouTube Bold Film Studio.

Klaus & Barroso este o nouă comedie produsă de Bold Film Studio, după succesul filmului Taximetriști lansat la începutul acestui an în cinematografe și disponibil pe Netflix.

Directorul de imagine al filmului este Mihai Marius Apopei, montajul este realizat de Tudor D. Popescu, iar scenografia și costumele sunt semnate de Alexandra Panaite.
Filmul a beneficiat, în premieră în România, de o regie colectivă, o formulă prin care s-au distribuit spontan și armonios roluri și atribuții între mai mulți membri ai echipei. 

Klaus & Barroso va fi distribuit de Forum Film, din 16 ianuarie 2024, în cinematografele din toată țara.

Producători: Cristian Anastasiu, Bogdan Theodor Olteanu. Producător general: Ionuț Datcu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *