Klaus & Barroso, pe primul loc în box office-ul din Romania

O poveste despre prietenie și despre puterea salvatoare a iubirii și a speranței, comedia Klaus & Barroso, se află pe primul loc în topul încasărilor din România, după primul weekend petrecut în cinematografe, conform cifrelor publicate de Cinemagia. Primit cu entuziasm de public, lungmetrajul produs de Bold Film Studio și distribuit de Forum Film a obținut încasări de 1.229.859,65 lei, depășind rezultatele înregistrate anul trecut, în aceeași perioadă, după lansarea filmului Taximetriști.

Lungmetrajul scris de Grupa B (Adrian Nicolae, Cosmin „Micutzu” Nedelcu, Bogdan Theodor Olteanu) a avut premiera pe 16 ianuarie în cinematografele din România și rulează din 18 noiembrie în Republica Moldova.

„Cu Klaus & Barroso, al doilea film produs in-house după Taximetriști, ne-am propus să schimbăm registrul de comedie abordat și să facem un film la fel de accesibil, dar mai pozitiv ca mesaj și stare. Așteptările noastre au fost însă depășite de căldura și încântarea cu care publicul din toate orașele din țară pe unde am călătorit și spectatorii din București au primit filmul nostru: au trăit și simțit alături de personajele noastre, s-au distrat și au plecat acasă cu zâmbetul pe buze. Ce altceva mai mult ne-am putea dori?” – Cristian Anastasiu, Director Executiv Bold Film Studio/ Producător.

Din distribuția Klaus & Barroso fac parte: Cosmin „Micutzu” Nedelcu, Adrian Nicolae, Carol Ionescu, Alexandru Ion, Vlad Drăgulin, Rolando Matsangos, Codrin Boldea, Vlad Brumaru, Cezar Antal, Mădălina Craiu, Șerban Pavlu, Victoria Raileanu, Alin Florea, Mădălina Stoica, Bogdan Farcaș, Cătă Nicolau, Alex Mircioi. Directorul de imagine al filmului este Mihai Marius Apopei, montajul este realizat de Tudor D. Popescu, scenografia și costumele sunt semnate de Alexandra Panaite, iar muzica este compusă de Ana Băncescu.

Caravana Klaus & Barroso continuă cu proiecțiile în prezența echipei de la Craiova (23 ianuarie – Inspire VIP – Electroputere Mall), Ploiești (24 ianuarie – Cinema City – Shopping City), Oradea (25 ianuarie – Palace Cinema – Lotus Center), Satu Mare (26 ianuarie – Cineplexx – Shopping City), de la ora 19:00.

Proiecții în București cu participarea echipei vor mai avea loc pe 27 ianuarie (Cineplexx Băneasa, 18:30), 28 ianuarie (17:40, Cinema City Mega Mall) și 30 ianuarie (Cinema Elvire Popesco, 20:30).

Detalii despre evenimente – pe pagina de Facebook Bold Film Studio.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *