Comedy Night cu Klaus & Barroso

Comedia Klaus & Barroso, cu Cosmin „Micutzu” Nedelcu și Adrian Nicolae în rolurile principale, poate fi vizionată în avanpremieră, pe 10 ianuarie 2024, în fiecare oraș din rețeaua Cinema City, de la ora 19:00. Spectatorii care vor achiziționa bilete la evenimentul Comedy Night dedicat avanpremierei naționale a filmului, exclusiv în rețeaua Cinema City, vor primi un premiu garantat. Mai multe detalii: pe pagina https://www.cinemacity.ro/films/klaus-si-barroso/ 

Cinema City România găzduiește și o serie de proiecții speciale în prezența echipei Klaus & Barroso, în perioada 9-24 ianuarie, în mai multe orașe, de la ora ora 19:00.

Primul eveniment are loc la Cluj-Napoca pe 9 ianuarie (Cinema City – Iulius Mall), urmat de o a doua proiecție pe 10 ianuarie (Cinema City – VIVO! Mall).
O parte din echipă ajunge la Brașov pe 11 ianuarie la Cinema City – AFI Brașov). urmează proiecțiile din Timișoara (13 ianuarie – Cinema City – Iulius Town, 14 ianuarie – Cinema City – Shopping City), Constanța (16 ianuarie, Cinema City – VIVO! Mall), Galați (17 ianuarie, Cinema City – Shopping City), Iași (18 și 19 ianuarie – Cinema City Iulius Mall), Suceava (21 ianuarie – Cinema City Iulius Mall) și Ploiești (24 ianuarie – Cinema City – Shopping City).

Produs de Bold Studio, filmul Klaus & Barroso îi are în distribuție pe: Adrian Nicolae, Cosmin „Micutzu” Nedelcu, Carol Ionescu, Alexandru Ion, Vlad Drăgulin, Rolando Matsangos, Codrin Boldea, Vlad Brumaru, Cezar Antal, Mădălina Craiu, Șerban Pavlu, Victoria Raileanu, Alin Florea, Mădălina Stoica, Bogdan Farcaș, Cătă Nicolau.

Protagoniștii – un barman (Klaus) și un bodyguard (Barroso) – încearcă să țină sub control o petrecere clandestină a burlacilor, organizată de un naș guraliv pentru un mire timid, cu prieteni, colegi de muncă și un șef lăudăros, la care își fac apariția o dansatoare curajoasă și un vecin conspiraționist, surprinși de o patroană furioasă și deranjați de niște musafiri periculoși.
Dar iubirea își face loc în poveste în mai multe feluri și ar putea salva o situație fără ieșire…

Directorul de imagine al filmului este Mihai Marius Apopei, montajul este realizat de Tudor D. Popescu, iar scenografia și costumele sunt semnate de Alexandra Panaite

Klaus & Barroso va fi distribuit de Forum Film, din 16 ianuarie 2024, în cinematografele din toată țara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *