The Rundown (2003)

Daca sunteti/erati in cautarea unei comedii bune, The Rundown (2003) este cea mai buna recomandare pe care pot sa v-o fac. Am revazut acest film acum cateva ore si inca stau sa ma gandesc de ce nu vi l-am recomandat mai devreme. Nu-i nimic, repar greseala acum. Partea buna este ca inca mai sunt destule filme bune despre care nu am scris. Asta inseamna ca mai am multa treaba de facut. Revenind la subiect, pe langa partea de comedie, The Rundown o sa va mai ofere si o portie buna de actiune si aventura. Daca nu l-ati vazut pana acum, cautati-l. Sunt absolut sigur ca o sa va placa.

Povestea: Pentru a rezolva o datorie mai veche, Beck (Dwayne “The Rock” Johnson) accepta o misiune care il duce in jungla din Amazon: sa-l gaseasca pe Travis (Seann William Scott), fiul unui om foarte bogat din SUA care a pornit pe urma unei comori legendare, si sa-l aduca acasa. Spre surpriza lui, Beck descopera ca lucrurile pe care le stia despre Travis nu sunt adevarate, iar misiunea lui se complica mai mult decat si-ar fi dorit.

Evident, din momentul in care il gaseste, lucrurile devin cu adevarat interesante… si foarte comice! The Rundown (2003) – o combinatie foarte buna de comedie, actiune si aventura! Trebuie sa vedeti acest film!

One Response to “The Rundown (2003)”
  1. Adriana August 20, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published.