This Is the End (2013)

This is the End (2013) este cu siguranta unul dintre cele mai proaste filme pe care le-am vazut in ultima perioada. Daca va plictisiti de moarte si cautati ceva care sa va aplice lovitura finala, aceasta poveste este raspunsul. Pana si filmele proaste au mandria lor si nu s-ar apropia la cativa kilometri de aberatia asta.

Trebuie sa tin minte sa folosesc This is the End (2013) drept pedeapsa pentru toti iubitorii filmelor sau pentru cei care lucreaza in domeniu. Categoria filmului: tortura. Vizionati-l doar daca sunteti sadomasochisti si vreti sa va pedepsiti singuri.

Ah da, v-am mentionat cumva ca nu imi place filmul? Nu, serios, fugiti de This is the End (2013). Fugiti de el ca de ciuma!

Povestea? Nu cred ca exista asa ceva. Pe scurt, din ce am inteles, o gramada de staruri de Hollywood (Seth Rogen, Jonah Hill, James Franco, Emma Watson, Rihanna, Kevin Hart…) sunt la o petrecere in casa lui James Franco. La un moment dat, pe neasteptate, vine sfirsitul lumii. Nu glumesc! De aici, daca ati reusit cumva sa va sacrificati timpul si sanatatea mintala pana in acest moment, incepe… Nu stiu ce incepe.

Nici macar nu inteleg care este ideea acestui film. Producatorii au vrut sa isi bata joc de noi atunci cand au spus ca This is the End (2013) este o comedie? Cat de drogati erau cand au filmat filmul? A vazut cineva filmul inainte sa il lanseze? Daca da, de ce l-au mai lansat?

Nu v-as recomanda sa aflati raspunsul la aceaste intrebari!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *