Trinity Is STILL My Name! (1971)

Aventurile lui Trinity (Terence Hill) si Bambino (Bud Spencer) continua. Daca nu stiti la ce ma refer, trebuie neaparat sa vedeti They Call Me Trinity (1970), o comedie western pe care nu aveti voie sa o ratati. Sunt absolut sigur ca o sa va placa. Si sunt la fel de sigur ca o sa vreti sa-i vedeti din nou pe cei doi care au “speriat” Vestul Salbatic. O sa radeti asa cum nu ati mai facut-o de mult timp.

Nu cred ca o sa mai avem ocazia sa vedem actori ca cei doi, dar cred ca v-am mai spus asta deja. Nu este cazul sa ma repet. Apropo, Trinity Is STILL My Name! (1971) face parte din sub-genul spaghetti western.

Westernul spaghetti sau westernul italian este porecla unui larg sub-gen de filme occidentale care au apărut la mijlocul anilor 1960, inspirate de stilul unic al regizorului italian Sergio Leone și care au avut succes internațional la box-office. A fost numit astfel de majoritatea criticilor americani deoarece au fost produse și regizate de către italieni.

În Italia termenul pentru aceste filme este western all’italiana (adică western în stil italian); criticii britanici au avut tendința de a eticheta acest gen Continental Western, iar sintagma Spaghetti Western potrivit actorului Aldo Sambrell a fost inițial creată de jurnalistul italian Alfonso Sancha,[1] ca un nume peiorativ pentru acest gen de filme, dar care, în timp, a devenit un nume larg acceptat de către fanii filmelor. Limba în care filmele au fost inițial produse era italiană, dar cum cele mai multe filme erau multilingve, majoritatea filmelor western spaghetti nu au o limbă oficială dominantă.[2] Multe din filmele care au fost realizate în Spania se numesc western paella. Sursa: ro.wikipedia.org

Povestea: Dupa cum v-am spus si la inceput, aventurile celor doi infractori care fac numai fapte bune continua. De data aceasta cei doi ajung intr-un oras si sunt pusi pe fapte mari. Obligat de tatal sau aflat pe moarte sa-l invete pe Trinity meseria de infractor, Bambino il ia sub aripa sa pe fratele lui. Numai ca lucrurile, spre amuzamentul nostru, nu decurg deloc asa cum si-ar fi imaginat el.

La ce ma refer? Ramane sa aflati singuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published.