We’re No Angels (1955)

Nu stiu ce faceti voi, dar eu incep sa ma gandesc tot mai des la Craciun. Cred ca zapada de afara ma ajuta sa intru mai repede in spiritul sarbatorilor. Si cum nu am deloc chef sa ies afara si sa-mi dezgrop masina, m-am gandit ca un film specific acestei perioade m-ar face sa ma simt mai bine. Nu m-am inselat. We’re No Angels (1955) este o comedie perfecta pentru Craciun, un film clasic cum nu mai aveti sansa sa intalniti. Humphrey Bogart, Peter Ustinov si Aldo Ray o sa va arate diferenta dintre comedia din trecut si cea din prezent intr-o poveste foarte frumoasa de sarbatori. Credeti-ma pe cuvant, umorul din trecut era mult mai amuzant.

In plus, povestea o sa ne arate inca o data, desi nu cred ca mai era nevoie, ca bunatatea “topeste” chiar si cea mai “inghetata” inima.

La ce ma refer? We’re No Angels (1955) ne spune povestea a trei detinuti care au evadat din inchisoare chiar inainte de Craciun. Cei trei (Joseph, Albert si Jules) reusesc sa fuga de pe insula Diavolului/Devil Island, locul in care era inchisoarea, si ajung intr-un orasel francez. Pentru a se asigura ca nu sunt prinsi, ei se decid sa jefuiasca un magazin local pentru a face rost de haine noi si bani. Numai ca ceva se intampla in acest magazin.

Surprinsi de bunatatea cu care sunt tratati de familia care se ocupa de magazin, impresionati de povestea lor si de felul in care tin unul la celalalt, cei trei uita de scopul lor initial si, gandindu-se la spiritul Craciunului, hotarasc sa-i ajute pe proprietari…

P.S O sa gasiti filmul foarte greu. Eu l-am urmarit online: aici.
P.P.S Daca va plac filmele de sarbatori, incercati si Top 15 Filme de Craciun.

No Responses to “We’re No Angels (1955)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *