DIVA – Premierele lunii Iunie 2022

Sezonul nuntilor – filme in premiera, duminica de la 16:00

5 iunie – Clopote de nunta (Wedding Bells, 2016). Atunci cand doi oameni cu fobie de angajament sunt rugati sa fie domnisoara si cavaler de onoare la o nunta, descopera ca se indragostesc unul de celalt.

12 iunie – Juramintele noastre (The Vows We Keep, 2021). Organizatorul de evenimente, Hazel, este pusa in fata unui termen limita descurajant cand e insarcinata cu organizarea nuntii perfecte pentru sora sa.

19 iunie – Opriti nunta! (Stop The Wedding, 2016). O femeie si un barbat care incearca sa opreasca o nunta dezastruoasa, sfarsesc prin a se indragosti unul de celalalt.

26 iunie – O nunta perfecta (One Perfect Wedding, 2021). Cu turul de carte al Carei si cu afacerea lui Ben care il tine ocupat, cuplul planuieste intr-un final sa se casatoreasca.

Avanpostul S4 – 23 Iunie, joia, de la 21:00, cate doua episoade

Noul sezon de 13 episoade reunește fanii cu serialul de aventuri preferat. După ce Gwynn se sacrifică pentru a o distruge pe Yavalla, avanpostul are nevoie de un nou conducător. Dar în timp ce Talon (Jessica Green) și Garret (Jake Stormoen) încearcă să stabilească o nouă conducere, o amenințare sinistră se trezește, dezvăluind adevărata origine a misterioșilor kinjes

Filmele de vineri seara – vinerea, de la 21:00 

Filmele de vineri seara aduc la DIVA actori celebri în comedii savuroase pentru un început de weekend vesel. O tipă… dezastru (Trainwreck, 2015) cu Amy Schumer și Bill Hader vine la DIVA vineri, 3 iunie, urmat de producția Cu lumea-n cap (Wanderlust, 2012) cu Paul Rudd și Jennifer Aniston, difuzata pe 10 iunie. Pe 17 iunie Ben Stiller, Jennifer Aniston și Debra Messing aduc filmul Surpriză: vine Polly! (Along Came Polly, 2004) și pe 24 iunie este difuzat Adu-l urgent pe scenă! (Get Him to the Greek, 2010) cu Jonah Hill, Russell Brand și Elisabeth Moss.

Makari – Lunea, de la 21:00

În luna iunie urmărește aventurile lui Saverio Lamanna (Claudio Gioe) fost jurnalist și purtător de cuvânt la Ministerul de Interne, refugiat în Màkari, un sat sicilian unde are o casă de vacanță abandonată. Detectiv accidental, Saverio va descoperi că are, pe lângă talentul său la scris, și o capacitate incredibilă de a investiga inimile și istoriile oamenilor, dezvăluind crimele și greșelile acestora

Norocul lui Loli – Luni-vineri, cate doua episoade, de la 18:00

Viața lui Loli continuă să fie plină de neprevăzut. În noile episoade din iunie o mărturisire a lui Rafael o șochează pe Loli dar Salvador îi întrerupe înainte ca ei să își încheie discuția. Rafael este șocat în urma unei confesiuni făcută de Don Rogelio. Între timp, Bruno continuă să ascundă adevărul de soția și fiica lui. Paulina îi spune Bertei, asistentul social, lucruri despre Loli în încercarea de a-i face probleme. Între timp, cazul lui Raul Acuna este redeschis. 

Magnum S2 – Luni – vineri, de la 20:00, final pe 17 iunie

În noile episoade din iunie Magnum și Higgins merg deghizați în cuplu într-un tur cu autobuzul pentru a prinde un criminal. TC e marcat când o vede fosta iubită în luna de miere. Un Magnum plin de vină urmărește indiciile lăsate de Harry Brown atunci când a fost împușcat în timp ce lucra la un caz moștenit de la Thomas.

Camera de garda – finalul sezonului 7 pe 14 iunie

Finalul sezonului vine la pachet cu mai multe provocări pentru echipa medicală de top din Chicago care luptă să salveze vieți, în timp ce își gestionează propriile probleme și relații. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *