Doua saptamani de filme de groaza la Grand Cinema & More

In acest an, Grand Cinema & More sarbatoreste Halloween-ul printr-un maraton al celor mai cunoscute si apreciate filme horror. Startul se va da pe 16 octombrie cu avanpremiera filmului „Halloween” si se va încheia la finele lunii cu proiectia peliculei cu acelasi nume, realizata in urma cu exact 40 de ani. Vor fi doua saptamani in care iubitorii de filme horror vor beneficia de preturi speciale, dar si de numeroase surprize.

Iubitorii filmelor de groaza vor putea viziona varianta din 1978 a peliculei “Halloween”. Clasicul film horror care a terifiat generatii intregi se intoarce pe marile ecrane doar pe 23 si 31 octombrie la Grand Cinema & More, iar biletul de intrare va costa 25 de lei.

Pe 26 Ictombrie, Grand Cinema & More îi provoaca pe cei mai curajosi la o vizionare maraton a trei filme horror: avanpremiera „Goosebumps 2: Halloween bantuit”, „Constantin”(2005) si „Masacrul din Texas” (2003). In plus, spectatorii vor avea parte si de o surpriză – toti cei care au achizitionat bilete vor primi din partea Grand Cinema & More dulciuri tematice, dar si un ghid de supravietuire, ca sa treaca mai usor peste momentele tensionate din filmele de groaza. Pachetul special costa 50 de lei si include toate cele trei filme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *