Dredd 3D (2012)

Dupa cum v-am mai spus, luna septembrie a apartinut SF-urilor. Desi Looper (2012) are un scenariu mult mai bun si este construit in jurul unei idei noi si interesante, Dredd merita toata atentia voastra. Iubitorii filmelor SF se vor bucura foarte mult de aceasta productie.

In caz ca va intrebati, da, Dredd seamana foarte mult cu The Raid: Redemption (2011). Motivul? Se pare ca ideea din spatele filmului Dredd exista inca din anul 2008 dar de abia acum au reusit sa o puna in practica. Intre timp, asiaticii s-au inspirat (cam mult) din Dredd si au facut un film propriu.

Subiectul filmului: In viitor, cei care au supravietuit poluarii si toxicitatii din aer traiesc intr-un singur oras de 800 de milioane de locuitori: MegaCity One. Aici, politistii au autoritatea sa fie judecator, juriu si calau. Mai pe scurt, au drepturi depline si pot omora pe oricine considera vinovat de o anumita crima. Fara procese, fara dosare, fara timp pierdut. Din pacate, din 12.000 de incidente care au loc zilnic in oras, doar 6% pot fi acoperite de judecatori.

In aceasta lume, o femeie vrea sa preia controlul prin intermediul unui drog foarte puternic. Problema? Un judecator si o incepatoare in probe ajung tocmai in districtul ei si ii descopera planul…

No Responses to “Dredd 3D (2012)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *