Eddie the Eagle (2016)

Eddie the Eagle (2016) este o biografie/comedie/drama pe care ar trebui sa o aveti in vedere, o poveste inspirata din evenimente adevarate care o sa va invete o lectie foarte importanta de viata: atat timp cat crezi si lupti pentru visul tau, absolut nimic nu poate sa iti stea in cale. Evident, trebuie sa crezi cu adevarat in ceea ce vrei si sa lupti chiar si atunci cand absolut nimeni nu crede in tine, chiar si atunci cand totul pare fara speranta.

Pe scurt, cam la asta se rezuma si filmul. Michael “Eddie” Edwards, poreclit Eddie the Eagle, si-a dorit inca de mic copil sa participe la Olimpiada. Pentru a face asta, el a incercat absolut toate sporturile la care s-a putut gandi si… a esuat de fiecare data. Descumpanit si pregatit sa renunte la visul sau dupa ce unul din antrenorii lui i-a spus ca nu are nici cea mai mica sa ajunga vreodata la Olimpiada, Eddie prinde din nou curaj in momentul in care afla de ski jumping.

Problema? Marea Britanie nu are o echipa de ski jumping. Dar asta nu il opreste pe Eddie. Convins ca va ajunge sa isi indeplineasca visul cu acest nou sport pe care l-a descoperit, el ia toata masurile necesare pentru a invata sa sara cu schiurile. Va reusi sa ajunga la Olimpiada? Cat de greu va fi drumul lui pana acolo? Cum e sa stii ca toata lumea crede ca visul tau e o gluma proasta? Ramane sa aflati singuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *