Entertainment Nelimitat din 23 Octombrie la Warner TV

Warner TV se lanseaza oficial in Romania pe 23 Octombrie sub sloganul „Entertainment Nelimitat”. Noul post de televiziune va inlocui TNT in cadrul unui amplu proces de rebranding la nivel european.

Televiziunea, deținută de WarnerMedia, va oferi telespectatorilor conținut premium, blockbustere și seriale apreciate în întreaga lume, garantând o experiență de divertisment variată și uimitoare. Trilogia „Stăpânul Inelelor”, „Cavalerul Negru” și „Sucker Punch” sunt doar câteva din titluri care vor putea fi urmărite la Warner TV România. 

Utilizarea numelui Warner Bros., care este reprezentativ pentru povestea sa unică, pentru conținutul său de calitate îndrăgit la nivel mondial și pentru storytelling-ul remarcabil, va duce, de asemenea, la o creștere a gradului de conștientizare a mărcii.

Hannes Heyelmann, Head of Programming Europa, Orientul Mijlociu și Africa la WarnerMedia declară: „Din această toamnă TNT va deveni Warner TV. România și Polonia sunt piețe importante pentru noi și întrucât Warner Bros. este un brand faimos și îndrăgit, credem cu tărie că Warner TV va oferi fanilor noștri din aceste teritorii o experiență completă prin filmele apreciate și serii de succes”.

Brandul Warner TV a fost deja introdus cu succes in Franta, iar posturile TNT vor fi redenumite treptat si in celelalte teritorii europene unde TNT este prezent.

Detalii aici: https://warnertv.ro/rebrand

No Responses to “Entertainment Nelimitat din 23 Octombrie la Warner TV”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *