Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore – Premiera pe HBO Max

„Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore” / „Animale fantastice: Secretele lui Dumbledore” de la Warner Bros. Pictures, cea mai noua aventura din universul Wizarding World™ creat de J.K. Rowling, a avut premiera pe platforma de streaming HBO Max astazi, 30 Mai.

Evident, pe HBO Max gasiti si celalalte doua filme din serie, in caz ca nu le-ati vazut sau doriti sa le revedeti inainte de a viziona cel de-al treilea film.

Profesorul Albus Dumbledore (Jude Law) știe că puternicul vrăjitor malefic Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) complotează pentru a prelua controlul asupra lumii vrăjitorilor. Neputând să-l oprească singur, el îi încredințează magizoologului Newt Scamander (Eddie Redmayne) misiunea de a conduce o echipă îndrăzneață de vrăjitori, vrăjitoare și un curajos brutar Încuiat într-o misiune periculoasă, în care întâlnesc animale fantastice vechi și noi și se ciocnesc cu legiunea de adepți a lui Grindelwald, aflată în plină expansiune. Dar cu o miză atât de mare, oare cât timp poate Dumbledore să rămână pe margine?

Filmul beneficiază de o distribuție remarcabilă, din care fac parte câștigătorul Oscarului, Eddie Redmayne („The Theory of Everything”), Jude Law, dublu nominalizat la Oscar („Cold Mountain,” „The Talented Mr. Ripley”), Ezra Miller, Dan Fogler, Alison Sudol, William Nadylam, Callum Turner, Jessica Williams, Victoria Yeates, Poppy Corby-Tuech, Fiona Glascott, Katherine Waterston, Maria Fernanda Cândido, Richard Coyle, Oliver Masucci, Valerie Pachner și Mads Mikkelsen. 

„Animale fantastice: Secretele lui Dumbledore” este regizat de David Yates si scris de J.K. Rowling și Steve Kloves, dupa un scenariu de J.K. Rowling. Filmul a fost produs de David Heyman, J.K. Rowling, Steve Kloves, Lionel Wigram si Tim Lewis. Neil Blair, Danny Cohen, Josh Berger, Courtenay Valenti si Michael Sharp au fost producatori executivi. „Animale fantastice: Secretele lui Dumbledore” este o productie Heyday Films.

Pe HBO Max mai gasiti si toate titlurile francizei  Wizarding World™, inclusiv filmele din seriile Harry Potter, Fantastic Beasts si „Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts” si „Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.