Filme de vazut – Iunie 2012 – Partea a II-a

5. Brave (2012)
Creatorii animatiilor “Finding Nemo”, “Up” si “Wall-E” va prezinta noua lor piesa de rezistenta: Brave (2012). Sper ca animatia sa se ridice la nivelul asteptarilor.

Povestea: Hotarata sa mearga pe propriul drum in viata, printesa Merida sfideaza o veche traditie si, astfel, aduce haos in regat. Cu doar o dorinta la dispozitie, Merida trebuie sa se bazeze pe curaj si talent pentru a scapa de blestemul pe care l-a adus odata cu razvratirea ei.

Data de lansare: 18 iunie in SUA, pe 17 august in Romania

6. Abraham Lincoln: Vampire Hunter (2012)
Stiu, titlul suna stupid. Daca m-as lua doar dupa numele filmului, as putea sa jur ca este o mare porcarie. Trailer-ul m-a facut sa-mi schimb parerea. Ba mai mult, am descoperit ca filmul este bazat pe o carte. Nu imi fac prea mari sperante dar sunt curios si o sa-i acord o sansa.

Abraham Lincoln, al 16-lea presedinte al SUA, descopera ca vampirii planuiesc sa preia puterea. Misiunea lui: sa-i omoare, pe TOTI.

Data de lansare: 22 iunie in Romania

7. Seeking a Friend for the End of the World (2012)
O comedie romantica despre care am mai vorbit in articolul Comedii romantice 2012.

In timp ce un asteroid se apropie tot mai amenintator de Pamant, un barbat ramane singur dupa ce sotia lui il paraseste. Neavand nimic altceva de facut, Dodge (Steve Carell) decide sa o regaseasca pe fosta lui prietena din liceu. In aceasta misiune il acompanieza si o vecina care, fara sa vrea, ii incurca planurile…

Data de lansare: 22 iunie in SUA

8. Magic Mike (2012)
Povestea unui stripper antreprenor – Channing Tatum. Da, un film facut in special pentru femei. Pe langa “actiunea” filmului mai exista si o poveste de dragoste. Se putea altfel? Din cate am inteles, filmul se vrea a fi si comedie. Ramane de vazut.

Pe scurt, un stripper experimentat il ia pe The Kid (un coleg mai tanar) sub aripa sa si il invata cum sa petreaca, sa agate femei si sa castige bani usor.

9. Ted (2012)
Presimt ca o sa fie cea mai tare comedie a anului. Trailer-ul este absolut “criminal”. De abia astept sa apara.

Povestea filmului se invarte in jurul unui om si jucariei lui de plus (urs) care, in urma unei dorinte din copilarie, primeste darul vietii. “F*ck you thunder, you can s*ck my d*ck!”

Distributia: Mark Wahlberg, Mila Kunis, Seth MacFarlane, Giovanni Ribisi

Data de lansare: 29 iunie in SUA, 20 iulie in Romania

10. People Like Us (2012)
O drama foarte interesanta. Cel putin, asa reiese din trailer. Si subiectul mi se pare foarte interesant: Un barbat primeste misiunea de la tatal lui decedat de a-i da surorii lui, de existenta careia nu stia nimic, 150.000 de dolari.

Distributia: Chris Pine, Elizabeth Banks, Michelle Pfeiffer, Olivia Wilde

Data de lansare: 29 iunie in SUA

One Response to “Filme de vazut – Iunie 2012 – Partea a II-a”
  1. Andrei Daniel June 5, 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *