Filme de vazut – Martie 2012

1. John Carter (2012)
A trecut ceva vreme de cand n-am mai vazut un film SF bun. Desi contine foarte multe clisee, John Carter pare sa fie cel mai promitator reprezentant al genului din ultima vreme. De abia astept sa-l vad.

Teleportat pe Marte, un erou al Razboiului Civil american descopera o planeta aproape pustie locuita de barbari verzi de 4 metri inaltime. Pana aici suna promitator, nu-i asa? Fiind prizonier al acestor creaturi , John evadeaza dar intalneste o printesa care are nevoie disperata de ajutor.

Da, sinopsisul nu suna prea bine dar trailerul ajuta:

Data de lansare: 9 Martie 2012 SUA

2. Friends with Kids (2012)
O comedie care pare foarte interesanta. Subiectul ei cel putin este: doi prieteni foarte buni (Jason si Julie) se decid sa aiba un copil impreuna, in timp ce isi pastreaza relatia platonica. Ba mai mult, cei doi isi vor continua viata sentimentala separat. Ramane de vazut daca vor reusi…

Data de lansare: 9 Martie 2012 SUA

3. A Thousand Words (2012)
In sfirsit o comedie cu Eddie Murphy. Mi-era dor de el. Daca ar fi sa ma rezum numai la trailer as putea sa spun ca filmul o sa fie genial. Un film pe care, cu siguranta, nu o sa-l ratez.

Jack McCall (Eddie Murphy) ar spune orice ca sa obtina ceea ce vrea. El insa, face o greseala fatala. Ii face o promisiune (pe care nu prea poate sa o tina) unui guru spiritual. La o zi dupa promisiune, Jack se trezeste cu un copac in curtea sa, unul special, care il va invata ca fiecare cuvant pe care il spunem are o consecinta.

Data de lansare: 9 Martie 2012 SUA

4. The Hunger Games (2012)
Inca un SF promitator. Nu pot sa spun ca trailerul ma atrage foarte tare dar povestea filmului este foarte interesanta.

Intr-un viitor fictiv lumea este condusa de “Capitol”. In fiecare an, acestia aleg cate un baiat si o fata, din cele douasprezece districte existente, pentru a se lupta pe viata si pe moarte, LIVE la TV.

Doar unul din cei 24 poate supravietui.

Data de lansare: 23 Martie 2012 SUA

5.The Raid: Redemption (2011)
Un film de actiune tipic asiatic, putin SF, lupte spectaculoase si actori principali nemuritori. Trecand peste toate cliseele, chiar vreau sa vad filmul.

Subiectul filmului: O echipa speciala de interventie a politiei este blocata intr-o cladire de catre un mafiot care isi trimite oamenii sa-i omoare. Daca o sa reuseasca sau nu, ramane sa vedem.

Data de lansare: 23 Martie 2012 SUA

2 Responses to “Filme de vazut – Martie 2012”
  1. Calin March 2, 2012
  2. RazvaNN March 2, 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *