Globurile de Aur 2016 – Ricky Gervais

Dragii mei, in caz ca ati pierdut monologul foarte amuzant al lui Ricky Gervais de la Globurile de Aur 2016, va recomand sa il vedeti acum. Nu stiti ce ati pierdut:

Cele mai bune glume:
“Suntem live pe NBC si cred ca este corect ca NBC sa gazduiasca acest eveniment pentru ca sunt singura televiziune impartiala… iar asta pentru ca sunt singurii ca nu au nominalizari la Globurile de Aur. Nu au nimic de castigat in aceasta seara. Nu le pasa.”

“O sa fiu dragut in aceasta seara. Sa va spun de ce. Presedintele Asociatiei Presei straine de la Hollywood tocmai mi-a transmis ca daca spun ceva jignitor, urat sau injur pe cineva el o sa vina personal pe scena si o sa ma scoata afara. Asa ca… asta este o oferta pe care nu am putut sa o refuz. Da, da, acesta este nivelul…”

“O publicatie de la Hollywood a spus ca multi actori celebri nu o sa vina la acest eveniment de frica sa nu fac misto de ei. De parca actorii celebri s-ar feri de sansa de a castiga Globul de Aur… Mai ales daca o companie de film deja a platit pentru premiul lor.”

“Jennifer Lawrence a ajuns la stiri dupa ce a cerut ca actorii de la Hollywood, indiferent daca sunt femei sau barbati, sa fie platiti la fel. Toata lumea a sprijinit-o. S-au organizat marsuri de sutinere cu asistente medicale si muncitori care spuneau: “Cum naiba poate o femeie de 25 de ani sa traisca cu doar 52 de milioane de dolari?”. Trecand peste glume, mi se pare normal ca femeile si barbatii sa fie platiti la fel pentru aceeasi munca prestata. De aceea as vrea sa va spun acum ca eu sunt platit exact la fel ca Tina si Amy in 2015. Da, stiu ca au fost doua, dar nu e vina mea daca au vrut sa imparta banii…”

“Asociatia Presei Straine din Hollywood a catalogat filmul “The Martian” drept o comedie si chiar a nominalizat-o la aceasta categorie. Din cauza aceasta Matt Damon este aici in aceasta seara. A meritat, nu-i asa? Sa fiu corect, The Martian a fost mult mai amuzant ca filmul Pixels. Dar, pe de alta parte, si Shindler’s List a fost mai amuzant ca Pixels. E doar un film…”

“Ascultati, daca se intampla sa castigati in aceasta seara, tineti minte ca nimanui nu ii pasa atat de mult de acest premiu precum va pasa voua. Nu deveniti emotionali. Va faceti de ras. Acel premiu este, fara suparare, inutil. Este o bucata de metal pe care un jurnalist strain confuz vrea sa vi-l dea in persoana ca sa va intalneasca si sa faca un selfie cu voi.”

No Responses to “Globurile de Aur 2016 – Ricky Gervais”

Leave a Reply

Your email address will not be published.