Greyhound (2020)

Avand in vedere contextul actual, sansele ca un film nou sa fie lansat in perioada aceasta sunt mici. Daca stam sa ne si gandim si la cat de bune sunt filmele lansate de Hollywood in ultimii ani, sansele ca un nou film lansat sa fie si de calitate sunt si mici.

Dar cumva, nu stiu cum, astrele s-au aliniat si americanii au reusit sa lanseze pe 10 Iulie 2020 un film cel putin decent: Greyhound (2020) – actiune / drama / istoric

Nu stiu cat de pasionati sunteti voi de filmele care au ca subiect al doilea razboi mondial, dar mie imi plac. Am vazut suficient de multe incat sa imi dau seama daca ma uit la ceva de calitate sau la o mizerie. Si am fost placut surprins sa descopar ca Greyhound se incdareaza in prima categorie.

Daca se intampla sa va plictisiti, daca va plac filmele care arata o mica parte din istorie, va recomand sa il cautati. Sunt sanse foarte mari sa va placa.

Povestea: La cateva luni dupa intrarea SUA in cel de-al doilea razboi mondial, un capitan fara experienta din marina americana are dificila misiunea de a pazi un convoi aliat in drumul acestuia catre Anglia.

Problema? Submarinele naziste care vaneaza fara mila in Oceanul Atlantic. Va reusi capitanul american sa isi duca la bun sfirsit misiunea? Ramane sa aflati singuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *