Alien: Covenant (2017)

Fiind un fan al seriei Aliens, aseara m-am gandit ca ar fi cazul sa vad noul film lansat in aceasta luna: Alien: Covenant (2017). Recunosc, nu mi-am facut prea mari iluzii in privinta lui, mai ales dupa esecul lui Prometheus (2012) si… am avut dreptate. Acest film a fost o maaaaaare pierdere de timp. Nici nu va puteti imagina cat de mult imi pare rau ca mi-am pierdut vremea cu el.

Actiunea lipseste cu desavarsire in primele 50 de minute din film. De fapt, daca stau bine sa ma gandesc, povestea din prima parte a productiei putea fi comprimata in cel mult 5 minute. Cat despre actori, nu stiu cu cat au fost platiti, dar sunt sigur ca nu isi merita banii.

Plictiseala ruleaza fin in aceasta poveste. Este adevarata, ea devine relativ interesant dupa o ora, dar nu suficient cat sa salveze productia. Nu va recomand sa vedeti Alien: Covenant (2017) la cinematograf. Ar fi pacat sa va irositi banii de pomana.

Povestea: Echipajul unei nave ajunge pe o planeta de care nu stiau absolut nimic. Problema este ca planeta respectiva nu e chiar asa de nelocuita precum credeau. Evident, exista un mister in spatele extraterestrilor care ii omoara… Nu va pierdeti timpul cu povestea asta!

No Responses to “Alien: Covenant (2017)”

Leave a Reply

Your email address will not be published.