Don’t Hang Up (2016)

Probabil v-am mai spus asta si in trecut, dar intotdeauna am avut o slabiciune pentru tema “razbunarii“. De ce mentioneze asta? Pentru ca am gasit un film destul de bun, care se incadreaza in tema mai devreme mentionata, si pe care ar trebui sa il aveti in vedere. Numele lui este Don’t Hang Up (2016). Desi are un buget mic, productia (horror/thriller) are o poveste suficient de interesanta incat sa merite o vizionare.

Nu cred ca mai are rost sa va spun asta, dar acest film demonstreaza inca o data ca nu ai nevoie de un buget imens pentru a face un film interesant. De cele mai multe ori, o poveste interesanta poate face o mare diferenta.

Povestea: Cativa tineri cred ca au lumea la picioare. Au bani, n-au nici o grija si se distreaza enorm pe seama altora. Crezand ca au un talent la asta, tinerii din povestea noastra isi fac un canal de YouTube si incep sa filmeze farsele pe care le fac. Problema? Farsele respective nu tin cont de absolut nici o regula de bun simt.

Pentru a se distra si a deveni celebri, “eroii” nostri isi bat joc de oricine, oricand, oriunde. Asta, bineinteles, pana cand cineva se supara si le face o vizita. Si de aici incepe distractia…

P.S Sa nu va uitati la tot trailerul. Desteptii care l-au facut aproape ca au aratat toate partile interesante din film in el.

P.P.S Daca va plac si voua filmele care au la baza tema “razbunarii”, va recomand sa incercati “Cele mai bune filme cu si despre razbunare – Partea I“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *