Event Horizon (1997)

Event Horizon (1997) – un horror/SF de toata frumusetea. Daca va plac filmele din aceste categorii, trebuie neaparat sa vedeti acest film. Sunt absolut sigur ca o sa va placa. Imi aduc aminte ca l-am vazut la inceputul anilor 2000 si nici pana acum nu am reusit sa mi-l scot din cap. Mi-as dori sa mai vad un astfel de film, dar cei de la Hollywood sunt prea ocupati cu remake-urile de doi bani si efectele speciale de cateva minute prin care vor sa scoata sute de milioane de dolari din niste povesti de adormit copiii.

Si pana la urma cred au dreptate. Daca oamenii sunt dispusi sa arunce cu bani in niste mizerii care au fost facute cu cel mai mic efort posibil, totul cu gandul la profit, de ce sa isi bata cineva capul? Pe vremuri, oamenii aveau mai multe pretentii de la filme. In momentul in care o productie nu merita nici macar doi bani, filmul acela era sortit esecului, mai ales din punct de vedere financiar. Acum? Acum pana si doua-trei efecte amarate conving oamenii ca ar trebui sa dea niste dolari in plus pentru a vedea o porcarie. Ori oamenii nu mai au gusturi, ori generatille care au aparut in ultima perioada sunt din ce in ce mai… naive. Sa zicem “naive”.

Revenind la Event Horizon (1997), povestea: In anul 2047, un grup de astronauti sunt trimisi sa investigheze si sa salveze nava spatiala “Event Horizon”. Disparuta in urma cu sapte ani, nava reapare intr-un fel la fel de misterios ca modul in care a fost pierduta. Din ce cauza a disparut nava? Ei bine, astronautii trimisi sa o investigheze o sa afle motivul, dar pot sa va garantez ca nu o sa le place deloc ceea ce vor descoperi…

P.S Daca v-a placut acest film, puteti sa incercati si Pandorum (2009).

No Responses to “Event Horizon (1997)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *