Pandorum (2009)

Daca sunteti in cautarea unui film horror sau SF bun, Pandorum (2009) este cea mai buna alegere posibila. Un film extraordinar. De abia gasesc cuvintele prin care pot sa va spun cat de mult mi-a placut si cat de tare as vrea sa mai gasesc astfel de filme. Productia are de toate: o poveste SF extrem de interesanta, actiune, suspans, rasturnari de situatii, mister, horror. Va recomand sa-l cautati. Sunt absolut sigur ca nu o sa regretati.

Cu fiecare secol care trece Pamantul este tot mai populat si, in scurt timp, un razboi pentru resursele tot mai putine incepe. Rezultatul nu poate fi decat unul dezastruos iar singura solutie a celor ramasi este sa trimita o nava in spatiu, Pandorum, cu speranta de a coloniza o planeta foarte asemanatoare cu a noastra. Si mai multi ani viitori, doi membri ai echipajului se trezesc singuri, fara amintiri si complet izolati de restul navei.

In scurt timp, cei doi realizeaza ca nu sunt singuri si, pe langa faptul ca trebuie sa-si aduca aminte de scopul lor pe nava, mai trebuie sa infrunte si un inamic necunoscut si foarte periculos…

No Responses to “Pandorum (2009)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *