Get Out (2017)

Get Out (2017) este un horror/mystery/thriller despre care am auzit foarte multe lucruri bune anul trecut. Mai rar se intampla sa primesc atatea recomandari despre un film din acest gen. Evident, voiam de mult sa il vad dar de abia astazi, cand am vazut ca Get Out (2017) a fost nominalizat la Oscar pentru categoria Cel mai bun film (printre altele), m-am hotarat ca ar fi cazul sa vad despre ce este vorba.

Cum a fost filmul? Decent, dar relativ dezamagitor. Ma asteptam la cu totul altceva. Pot sa va zic de pe acum ca aceasta productie nu prea are ce cauta in categoria horror. Pe mine, cel putin, nu m-a speriat nici macar o data. Nu cred ca ar putea speria pe cineva vreodata. Ar putea fi incadrat intr-o categorie cu totul noua numita “creepy”.

Sigur, in comparatie cu alte filme, banuiesc ca ar merita o sansa, dar trebuie sa aveti destul de multa rabdare ca sa ajungeti pana la finalul povestii. Iar cand ajungeti acolo, o sa fiti destul de dezamagiti. Sfirsitul este extrem de previzibil. Chiar si povestea lasa de dorit in momentul in care aflati despre ce este vorba.

Recunosc, totusi, ca am fost curios sa aflu toata povestea. Cred ca aceasta curiozitate m-a facut sa rezist pana la sfirsit.

Pe scurt, Get out este un film psihologic decent, dar nu cred ca merita nominalizarea la Oscar. Am vazut filme psihologice mult mai bune care au fost ignorate complet.

Povestea: Chris si iubita lui se decid sa mearga la tara in week-end, in vizita la parintii ei. Avand in vedere ca acestia nu stiu ca Chris este de culoare, el nu isi face iluzii prea mari ca aceasta escapada va fi una de neuitat. Din pacate pentru el, pe masura ce timpul trece, aceasta vizita devine din ce in ce mai ciudata, pana in punctul in care Chris nu mai intelege nimic din ceea ce se intampla.

Va reusi el sa scape intreg din aceasta poveste? Ramane sa aflati singuri…

One Response to “Get Out (2017)”
  1. Rent a car Bucuresti January 26, 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *