House of 9 (2005)

House of 9 (2005) este un horror/mystery/film psihologic pe care ar trebui sa il aveti in vedere, mai ales daca indragiti genurile din care face parte. Cu toate ca nu este incredibil, fapt reflectat si de nota de pe imdb.com (5.6/10), filmul are o poveste suficient de interesanta incat sa nu va para rau ca v-ati decis sa il vedeti. Este adevarat ca poate fi numit si putin plictisitor (partea de inceput), actorii nu prea stiu sa joace, dar mie mi-a placut povestea/ideea, iar finalul a fost o surpriza placuta. Daca va plictisiti si nu aveti ce vedea, va recomand sa incercati acest film. Sunt sanse mari sa va placa.

Povestea: Dupa ce se trezesc intr-o casa parasita si inchisa, noua oameni care nu se cunosc si nu au nimic in comun sunt fortati sa joace cel mai periculos joc de supravietuire din viata lor. Jocul este simplu: dintre cei noua participanti doar o persoana poate parasi casa in viata. Castigatorul va primi si un premiu de cinci milioane de dolari. Ce se intampla cu ceilalti opt? Exact asta se intreaba si oamenii din casa, exact asta face filmul extrem de interesant.

Evident, nu pot sa va dau mai multe detalii pentru ca as strica farmecul lui House of 9 (2005). Cine va fi castigatorul acestui joc? Ramane sa aflati singuri…

Si in caz ca va intrebati cu ce filme seamana aceasta productie, Saw, The Cube (1997) si The Killing Room (2009) sunt doar trei care imi vin minte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *