I Spit on Your Grave: Vengeance is Mine (2015)

Fanii filmelor horror/thriller/cu si despre razbunare au un nou motiv de bucurie. Seria “I Spit on Your Grave” are parte de o continuare foarte interesanta: I Spit on Your Grave: Vengeance is Mine (2015). Spre deosebire de al doilea film, care a fost relativ decent (desi putea sa fie mult mai bun), aceasta poveste mult mai reusita o continua pe cea din primul film (I Spit on Your Grave (2010)). Daca iubiti acest gen de filme, credeti-ma pe cuvant, trebuie sa il vedeti si pe acesta. Sunt aproape sigur ca o sa va placa.

Va trebui doar sa treceti peste prima parte a filmului care este putin plictisitoare. Dureaza ceva pana incepe partea mai interesanta a filmului. Da, ma refer la partea cu razbunarea. Preferata mea.

Povestea: Dupa cum va spuneam, acest film continua povestea productiei din 2010. Va mai aduceti aminte de scriitoarea Jennifer Hills, nu-i asa? Cea care s-a dus la o cabana pentru a-si incepe urmatoarea carte, dar care a atras atentia unor angajati de la benzinarie… cei care au violat-o si au lasat-o sa moara. Daca nu stiti la ce ma refer, va recomand sa cautati si acel film. Cred ca o sa savurati foarte mult partea in Jennifer se “intoarce din morti” si ii invata pe cei care au violat-o o lectie.

Revenind la subiectul de astazi, Jennifer incearca in toate felurile posibile sa-si revina dupa socul pe care l-a avut. Dupa cum puteti banui, misiunea ei este aproape imposibila. Asta pana in momentul in care gaseste un grup de ajutorare a victimelor abuzate si isi face o prietena. Din pacate pentru ea, prietena respectiva este ucisa si violata, iar acest lucru o determina pe Jennifer sa ia masuri mai putin ortodoxe fata de violatorii din oras…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *