Poltergeist (1982)

Avand in vedere ca de curand a fost lansat un remake pentru filmul Poltergeist (1982) si vreau sa il vad, m-am gandit sa caut originalul mai intai. Da, americanii s-au gandit sa faca inca un remake. Cine ar fi crezut, nu-i asa? Intr-o perioada in care cei de la Hollywood fac numai filme creative si originale, cine s-ar fi gandit ca mintile luminate de acolo o sa faca un remake… Banuiesc ca v-ati dat seama ca sunt ironic. Remake-urile sunt la ordinea zilei in ultimii ani. Revenind la subiect, ma bucur ca m-am uitat la filmul original pentru ca am descoperit un horror foarte bun, genul de film pe care nu mai avem ocazia sa il vedem prea curand.

Pe vremea aceea, oamenii puneau accent pe creativitate, subiecte noi si cu adevarat infricosatoare. Acum? Acum se fac remake-uri, zeci de filme proaste cu zombie sau roboti, sute de filme care nu te-ar putea speria nici daca viata producatorilor de la Hollywood ar depinde de asta. Nu va faceti griji. Nu numai genul horror sufera. Si comediile din prezent sunt la fel de proaste.

Tocmai de aceea va recomand sa vedeti filmul Poltergeist (1982). O sa puteti face diferenta intre un horror bun si mizeriile care au aparut in ultimii ani.

Povestea: Familia Freeling (Steve, Diane, Dana, Robbie si Carol Anne) duce o viata frumoasa foarte linistita. Asta pana in momentul in care mai multe spirite decid sa se cazeze la ei in casa. Si cu toate ca fantomele par sa fie prietenoase la inceput, totul se schimba intr-o seara pe care Steve si familia nu o vor uita prea curand…

Vor reusi ei sa scape cu viata din casa? Cine sunt fantomele si de ce au decis sa apara in casa lor? Ramane sa aflati singuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *