Saw (2004)

Avand in vedere ca nu am mai gasit niciun film psihologic interesant in ultima perioada, m-am gandit ca ar fi cazul sa revad o productie care mi-a fost foarte draga la momentul lansarii ei. Numele productiei: Saw (2004). Banuiesc ca ati auzit de Saw si ati vazut cel putin un film din serie, asa ca nu o sa va plictisesc cu prea multe detalii. De ce m-am decis sa revad filmul? Pentru ca nu il mai vazusem 2004 si, sincer sa fiu, nu imi mai aduceam aminte mare lucru din el. Practic, a fost ca si cum l-am vazut pentru prima data.

Nu cred ca mai are rost sa spun asta, dar pasionatii filmelor horror/mystery ar trebui sa vada primele trei filme din serie. Sunt singurele care merita vazute, restul fiind produse doar pentru a aduna cat mai multi bani de la fani. Nu va irositi timpul cu Saw IV, V, VI sau 3D.

Revenind la subiect, povestea: Dupa ce se trezesc intr-o camera foarte mica, doi barbati realizeaza ca sunt victimele unui criminal in serie care are o placere sadica de a se juca cu “prada” inainte de o omora. Pentru a supravietui, cei doi trebuie sa intre in joc, cu toate ca nu au nici cea mai mica idee de ce tocmai ei au avut norocul de a fi alesi. Cine sunt cei doi si care este legatura dintre ei? De ce au fost ei alesi de criminal? Vor reusi cei doi sa scape cu viata din aceasta incercare? Cine este criminalul in serie si care este scopul lui? Ramane sa aflati singuri…

No Responses to “Saw (2004)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *