The Bye Bye Man (2017)

The Bye Bye Man (2017) – un horror/thriller/film psihologic de toata jena. Vorbesc serios. Tin minte ca eram foarte entuziasmat in privinta acestui film in momentul in care i-am vazut trailer-ul. Ba chiar va recomandam sa il treceti pe lista voastra “de vazut” in acea perioada. MARE GRESEALA!

Porcaria asta nu merge vizionata nici macar de plictiseala. Povestea este de toata jena, actorii sunt lipsiti total de talent, regizorul era probabil beat cand filma tentativa asta de film. Nu va irositi timpul cu aceasta productie. Am vazut clipuri filmate de elevi de generala mult mai interesante ca mizeria asta.

Povestea: Cativa tineri inchiriaza o casa “bantuita” de o poveste tragica. Evident, ei nu baga in seama legenda unui personaj extrem de rau pe nume The Bye Bye Man. La cat de penibil este numele lui, cred si eu.

Dupa vreo 40 de minute de plictiseala, in care nu se intampla absolut nimic, umbra acestui personaj amuzant incepe sa apara pe peretii casei si in mintile tinerilor. Doamne, cata groaza o sa experimenteze acesti tineri lipsiti de orice urma de talent…

Glumesc. Sunt ironic. Cautati alt film. Acesta este o mare pierdere de timp!

One Response to “The Bye Bye Man (2017)”
  1. Adi April 19, 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *